Ulla Thøstesen

Ulla Thøstesen

Da jeg hørte om OmniVita, synes jeg det lød rigtig spændende, men var også i tvivl om jeg kunne klare det.

Jeg har fibromyalgi, som bla. forårsager smerter i hele kroppen og jeg må derfor tage smertestillende piller hver dag.

Efter mange overvejelser og en samtale med Michael og Dominic Ramino, besluttede jeg mig, og d.11 april 2011 startede jeg på OmniVita’s træningsprogram.

Mit mål var, at jeg ville tabe mig og komme i gang med at løbe, og udfra det blev der lagt et trænings- og kostprogram, som passede til mig.

Jeg trænede allerede i Gilleleje Fitness, da jeg startede på et OmniVita træningsprogram, men fandt hurtigtg ud af at jeg trænede helt forkert.

Det var meget hårdt at komme i gang og første gang jeg løb, troede jeg, at jeg skulle dø. Den mentale træning, som jeg har fået gennem hele forløbet, har hjulpet og givet mig meget. Jeg fik langsomt men sikkert troen på, at jeg ville gennemføre.Der har været mange gange, hvor jeg har været ved at opgive, og hvor jeg har sagt ”Jeg kan ikke”. Men så fik jeg at vide, ”at det hele sker herinde (hovedet)”, og det var lige den mentale træning, som jeg manglede.

Målet med at begynde at løbe var, at jeg ville løbe Alt For Damernes kvindeløb til næste år (2012) men d. 8 Juni 2011 gennemførte jeg løbet. Jeg løb 5 km på 36,9 min.

Den træning som jeg har fået har været meget varieret . Jeg har trænet på pæle ude i vandet, løbet i bare fødder i sandet, hoppet rundt på sten . Jeg har været i vandet i Oktober måned ( jeg går ellers ikke vandet, ikke engang om sommeren) Jeg har været på spadag med de andre piger som også træner hos OmniVita.

At jeg gik i gang med dette forløb, er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Jeg har fået selvtillid, har tabt mig og på vej til min idealvægt, har været med til flere løb bla. DHL stafetten hvor vi fik en god tid. Jeg har fået mere fokus på min træning.

Efter jeg har tabt mig kunne jeg ikke finde ud af at købe nyt tøj, så jeg bestilte tid hos en personlig shopper og det var bestemt ikke noget jeg ville have gjortfør i tiden.

Jeg har fået mere overskud og livsglæde og jeg har fået mere mod . Som min datter siger ” der er sket en kæmpe ændring og det er svært at sætte ord på”

Jeg har gennem flere år været deprimeret i vinter månederne, men ikke i år.

Mine smerter er ikke væk, men de fylder ikke så meget mere og jeg lader dem ikke længere styre min hverdag, nu kan jer styre dem ved at træne rigtigt.

Nu er jeg snart færdig med pakke nr. 2 og jeg kan varmt anbefale OmniVita.

Et godt liv skal man kæmpe for.(BS Christiansen)