Susanne Haugaard Larsen

Susanne Haugaard Larsen

Jeg startede på Omnivitas træningsprogram for 5 uger siden. Det var for mig meget grænseoverskridende at skulle sige ja til det her træningsprogram. At jeg skulle have en personlig træner, og at de skulle bestemme, at jeg helst skulle træne hver anden dag! Jeg havde svært ved at overskue, hvordan jeg overhovedet skulle få tid til det.

Jeg er selvstændig, og medejer af Flügger farver i Gilleleje. Jeg har to børn på 5 og 8 år, så jeg har ikke for mange timer til overs i hverdagen. Men sammen med min mand blev vi enige om, at det kunne vi godt klare.

Mit mål med træningen var, da jeg startede på programmet, at få en stærkere ryg, og at tabe mig, men også at lære at træne mere effektivt. Efter de 5 uger, der er gået nu, har jeg ikke haft nogle rygproblemer, og jeg har tabt mig. Men et kæmpe plus er også, at jeg nu kan løbe 5 km.

Det at træne med en personlig træner, gir mig selvtillid og tro på at jeg godt kan. Og jeg kan mærke fra uge til uge hvordan jeg bliver stærkere.

Jeg har fået et citat med mig undervejs af Dominic Ramino: ” Den ultimative dovenskab er at gøre tingene rigtigt den første gang ”!

Det har gjort, at jeg har fået overskud til at ryddet op i så mange ting – også mentalt.

Jeg kan kun anbefale Omnivita, det er det bedste, jeg har gjort for mig selv længe!