Jeg har nu været igang i 4 mdr. med Omnivita. Aldrig har jeg været så glad for at træne.

Jeg er startet med at spille badminton allerede nu, kun 10 mdr efter skaden, noget jeg aldrig havde turde at håbe på, men takket være den fantastiske træning og en usædvanlig god opbakning, som jeg har fået af Omnivita`s trænere, er det virkelig lykkedes.

Jeg sprang achillescenen den 26-2-11, og fik faktisk at vide af idræts lægen, at jeg nok ikke skulle regne med at starte op før om 1 år, men se mig nu, jeg løber 5 km på 27.53 min. og har allerede spillet 4 badmintonskampe og vundet 3 af dem.

Jeg er faktisk i bedre form end inden min skade. Jeg træner 1 gang om ugen kondition, styrke og balance.

Derudover får jeg rykket min mentale tilstand og vilje til at kunne præstere mere end jeg trode var muligt. Jeg har fået opbakning, når jeg troede jeg ikke kunne mere, og tænk at hver gang har jeg rykket mig alligevel.

Min OmniCoach forstår at variere træningen så det bliver sjovt men også hårdt. Jeg har løbet i sand på bare tærer og øget min kondi, jeg har løbet i skoven op og ned af bakker for hurtighed, ja alt er sjovt og udfordrende.

Jeg har også lige spillet landsdelsmesterskaberne i A rækken. Ja 40 år er jeg og, og jeg blev nummer to i dameboble. Træningen med vægte har gjort at jeg ikke behøver at bruge så mange krafter, og jeg kan slå hårdere og længere. Alle mine klubkammerater kan tydelig mærke forskel.

Jeg ville ønske at alle kunne prøve Omnivita. Man vil hoppe rundt af glæde, og virkelig finde ud af hvor dejligt livet kan være, når man rykker sine grænser, så bare se at komme igang. Prøv en gang træning og man er solgt.