Stress er ikke en sygdom, men en midlertidig tilstand!

Ved daglig konstant pres på dit arbejde eller derhjemme, vil din krop være i stand til at producere så meget energi i din hjerne, at din krop ikke kan holde til at leve eller arbejde med i en længere periode. Du kan tackle din stress, ved at bygge en forsvarsmekanisme i både fysisk og psykisk form

Med fysiske aktiviteter, som at motionere, får du mulighed for at brænde den ekstra energi af, for at skabe din indre ro og balance.

For at forbedre din psykiske forsvars mekanisme, giver vi dig simple værktøjer, så du nemt kan komme ud af pressede situationer og danne dig et overblik. Disse værktøjer, vil du have mulighed for at bruge i din hverdag.

Ved stress forestiller du dig mere end hvad du kan handle på, og du vil føle dig magtesløs på grund af manglende handlekraft. Det er hermed vigtigt at modtage og at lære de rigtige værktøjer for at tænke og handle anderledes.

OmniVita hjælper dig med din modstandsdygtighed via motion, kost og din psyke, så du bedre kan tage vare på dig selv.

Programindhold samt obligatorisk sundhedstjek:


At definere dine bekymringer og tanker, der skaber negativ energi og at træde ud af din krop, for at skelne mellem hvad der er virkeligt og hvad der måske bare er en forestilling, afgør din mentale overlevelse. Du kan som et eksempel tage en dyb indånding og tænke på de små / store gode ting, du har her i livet. Det kan være dit kæledyr, din kæreste og venner, for at skabe en kortvarig glæde og positiv energi.

Navn og efternavn*

E-mail*

Telefon/Mobil

Din alder

By / landsdel*

Dine ønsker & mål

Jeg kan bedst kontaktes i tidsrummet
 09-16 16-21