Atletisk krop med six pack, der oser af selvtillid

Kondition, styrke og balance er en vigtig kombination, som en atletisk krop skal bestå af. Uanset hvad du beskæftiger dig med i din hverdag, så er din krop en vigtig del af din eksistens. Udover en stærk, sund og pæn krop er der mange andre fordele ved en atletisk krop. Hvis du F.eks. spiller bold eller andre former for sport på højt plan, er god fysik ligeledes med til at mindske risikoen for skader og forbedrer dine præstationer. En god fysik giver dig en hverdag med masser af energi, overskud og selvtillid.

Du har sikkert også forsøgt ihærdigt at hente inspiration fra diverse blade, træningsartikler eller spurgt til råds hos venner, bekendte eller en instruktør i et fitnesscenter. Måske på et tidspunkt er du startet på et træningsprogram, eller haft ønsket om at starte på det, men inden du kom rigtig i gang, syntes opgaven at være en uoverkommelig sag. Det kan handle om forvirring omkring kompliceret rådgivning med træningsprogrammer og kostplaner, manglende resultat af hurtig fremgang eller bare for lidt viljestyrke.

Pakkeindhold samt obligatorisk sundhedstjek.

At opbygge en muskuløs og veltrænet krop, handler først og fremmest om at tage en beslutning, efterfulgt af hård træning, sund kost og den rigtige mentalitet, samt masser af søvn. Der findes ikke et rigtigt træningsprogram med tilhørende kostplan, da vi alle har forskellige former for krop og muskulatur. Vi garanterer dig et skræddersyet program til din fysik, dit behov og dine ønsker, hvor vi følger og styrker dig mentalt til opgaven.

Vi skaber ikke bodybuilder, men en atletisk og muskuløs krop med et sundt og godt liv.

Navn og efternavn*

E-mail*

Telefon/Mobil

Din alder

By / landsdel*

Dine ønsker & mål

Jeg kan bedst kontaktes i tidsrummet
 09-16 16-21