OmniVita som personlig træner for Team Brunel i Volvo Ocean Race 2014-2015

At træne et af de bedste kapsejlads hold på verdenspaln, der deltager i Volvo Ocean Race, hvor kun syv af de bedste hold i verden deltager i er en privilege og bringer masser af gode oplevelser med sig.

Det var vigtigt at komme om bord, og få en fornemmelse af hvor hårdt arbejde, de seje og dygtige sømænd står overfor de næste 9 måneder.

Vores opgave stod i at gøre det hollandske Team Brunel fysisk klar til racet. Vi har været i deres træningscamp på lanzarote samt i Alicante og trænet sammen med dem i ca. 2 måneder.

For at kunne klare den fysiske del, når man deltager i Volvo Ocean Race og skal sejle verden rundt, så kræver det en længere tids træning, længere end 2 måneder. Efter flere forgæves forsøg for at finde den rigtige personlig træner for holdet, fandt Team Brunel først frem til Dominic Ramino Zomorodnia / OmniVita i slutningen af juni måned 2014, og den opgave klarede vi selvfølgelig på den korte tid med den rigtige coaching og effective programmer.

Træningen startede hver morgen kl. 07:30 i fitness centeret som hold, efterfølgende ONE 2 ONE træning sent eftermiddag med de enkelte. Vi har ligeledes haft samarbejde med holdets fantastiske kok for at justere og optimere den rigtige kost, og været i tæt dialog med deres dygtige fysioterapeut Mark Haak i forbindelse med skader og overbelastning.

Volvo Ocean Race blev sat igang d. 4. okt. 2014 med kun 9 stop, for at sejle jordkloden rundt.

Start: Alicante – Cape Town – Abu Dhabi – Sanya – Auckland – Itajai – New Port – Lisabon – Lorient – Göteborg.

Her er den første afsnit af LIFE AT THE EXTREME, du kan se lidt om os og Team Brunel ved tiden 16: 35 i videoen.

 

Links:

1. Artikel fra Gribskov Ugeposten

2. Team Brunel

3. Artikel fra Helsingør Dagblad

4. Artikel fra den store hollandske De Telegraaf

5. Dock talk – Volvo Ocean Race