Visualisering er et moderne begreb, der oftest bliver omtalt i medierne blandt tv folk og kendisser osv. Men ikke desto mindre et vigtigt redskab for at realisere dine mål og præstationer.

Hvad er visualisering?

Det er blot en anvendelse af de sanser du i forvejen er i besiddelse af, hvor du lærer at udnytte dem bedre og mere effektivt.

Visualisering betyder at se en bestemt situation for dig i fremtiden eller fortiden. Men du kan samtidig dufte, lytte og mærke den for dig. Ved at du er i stand til at bruge flere sanser til at forestille dig din drømmesituation, forbereder du bedre din hjerne til at opleve den i virkeligheden.

Via visualisering og mentaltræning vil du kunne sætte dig for at opnå hvilke som helst mål. Det er som sagt en forberedelse for dit indre jeg, hvor du ikke overlader dine drømme til tilfældigheder, men du forestiller dig helt nøjagtigt, hvad du godt kunne tænke dig af at opnå af resultat.

At kommunikere med dit indre jeg

Visualisering er ligeledes en kommunikation med dit indre jeg, hvor du igennem en psykologisk proces giver dine tanker frit løb, og befinder dig i en drømmetilstand. Her er det vigtigt du stoler på dig selv og dit indre jeg, og lader sanseforestillinger overtage og bringe dig videre til mål.

Der er ikke en bestemt tidsramme fra visualisering og til du når et mål, men når du mestrer at bruge dine sanser og at visualisere, vil du skabe resultater på kortere tid.

Husk at verden omkring dig først startede ved en ”Tanke”.