Selvtillid er din daglige drivkraft, for at imødekomme udfordringer og overkomme dem. En stærk selvtillid bliver skabt af en god portion motivation og stærk vilje.

Intakt Selvtillid

Du vil opdage vigtigheden af din selvtillid, når du først har mistet den. Du kan miste din selvtillid ved at tabe gentagne gange, eller dine resultater bliver mindre med tiden. At tabe er umiddelbart ikke en grund til at miste din selvtillid, men den efterfølgende  psykologiske proces, du går igennem, er afgørende for hvor vidt din selvtillid er intakt.

Ingen vinder ønsker at tabe, men ”en rigtig vinder” tør godt at tabe. I stedet for at bruge sin energi på at nedbryde den resterende selvtillid, man har tilbage, er det vigtigt at man bruger sine erfaringer og evaluerer sine muligheder efter at man har tabt, for at forbedre sine fremtidige præstationer. Man må gerne hente hjælp hos en ”Coach” for at komme videre i processen.

Din selvtillid genvindes ved:

-Et motiverende mål

-Koncentration

– Stærk vilje

Din selvtillid forstærkes ved:

– Positive oplevelser og erfaringer

– Trygge omgivelser

– Anerkendelse

Det er derfor vigtigt at du sætter dig realistiske mål, og  deler dit mål og dine drømme i små etaper for at opnå resultater hele tiden, og motivere dig selv til næste etape. På denne måde vil du realisere alle dine drømme uanset størrelse med din selvtillid intakt.

Opfat ikke ”at tabe” som modgang, men fremgang.