OmniVita – at kunne leve fuldt ud

Kunne Du tænke dig at have en hverdag med ubegrænset livsenergi, glæde og overskud? Booste din selvtillid og tag på jagt efter dit drømmejob? At komme af med dine dårlige vaner og skabe en livsforandring?

Få bedre kontrol over din krop og dit sind!

Du møder sikkert mange udfordringer, hvor du kan vælge at give op, skifte retning eller sætte dig nye mål, men mangler energien til at træffe en beslutning. Uanset dine handlinger vil du blive defineret og målt af dine omgivelser, via din positive energi og overskud til at forfølge dine ambitioner her i livet.

For at kunne leve skal man være i balance med sig selv, hvor samspillet mellem det fysiske og mentale spiller en stor rolle, for at skabe resultater og en fremtid efter eget ønske.

Et godt liv handler om at opfylde de basale og nødvendige behov. Fysisk træning og motion sammen med en daglig sund kost, skaber kontakt til dit velvære og livsglæden i din krop, og giver dig mulighed for at få en velafbalanceret hverdag.

OmniVita – processen

Vi tager udgangspunkt i din fysik og kost, da vi ved af erfaring, at simple fysiske aktiviteter udløser nye energier, højere selvtillid og åbner op for nye muligheder, ambitioner og tanker. Vi tager dig og din fysik med på en rejse til et sted, du ikke selv havde tænkt og drømt om var mulig.

Vi bruger samtidig visualisering som et af de mange værktøjer, hvor vi under fortrolige og trygge forhold coacher, inspirerer og udvikler dig under hele processen, med dig og dine ønsker i fokus. Så del dine fremtidige missioner med os, og lad os bringe dig i mål.

Du fortjener ”AT LEVE FULDT UD” – derfor OmniVita.