Personlig træning med OmniVita

OmniVita tilbyder personlig træning, og er det største personlige træningsfirma i Nordsjælland.

Vi består af et energisk og erfarent team med et godt kendskab til ”mennesket”. Vi er specialister, når det kommer til din fysiske og mentale sundhed, og lærer dig med at optimere din fysiske og mentale tilstand igennem personlig træning.

Alle medarbejdere hos OmniVita som personlig træner bliver også kaldt for en OmniCoach, og er uddannede som fysioterapeut, kostvejleder, mental Coach, fitnessinstruktør, personlig træner, jægersoldat eller elitesvømmer

Vi mener, din sundhed kan måles i din livskvalitet, der er samspillet mellem din mentale tilstand, fysik og livsstil. Og det er lige præcis hvad vi kan hjælpe dig med, nemlig at opnå en bedre livskvalitet og styrke.

Kom i gang med personlig træning hos OmniVita

OmniVita er til dig, der har et højt ønske om en livsstilsforandring, hvad enten det er karriere, vægttab, rygestop eller en bedre fysisk form med mere overskud i hverdagen.

Har du ønsket, så hjælper vi dig med at definere dine målsætninger, taler med dig om dine udfordringer, sammensætter en plan og inspirerer dig til et sundere og bedre liv.

Hvordan får vi dig videre?

Igennem vores samarbejde med en række af fitness centre i København og Nordsjælland, har vi mulighed for at møde dig i dit nærmeste træningscenter.

Når du første gang køber en pakke hos os, anbefaler vi en træningspakke på 1 måneder á 12 sessioner.

Der er selvfølgelig også mulighed for en kortere træningsperiode, hvis du er på farten, forretningsrejser eller ferie og ønsker en Quick fysisk boost.

Du vil få din helt egen private OmniCoach, hvor I sammen kortlægger dine mål og ønsker og laver dit første sundhedstjek. Alt efter hvilken pakke der bliver skræddersyet til dig, vil du ligeledes få tildelt en mental coach, fysioterapeut, kostvejleder osv…

Et træningsprogram vil herefter blive sammensat og fastlagt sammen med dig og din OmniCoach, hvor I drøfter tider, omfang og sværhedsgraden af dit program.

Vi imødekommer næsten alle dine ønsker for at du kan få det bedst passende træningsprogram. Et program, der gør det behageligt og praktisk, for at du kan fungere i din hverdag, og du samtidig kan passe din familie og børn samt karrieren.

Der vil løbende blive taget et sundhedstjek, hvor vi vurderer dine fremskridt og tilpasser dit program yderligere.

Efter endt træningsprogram, er der mulighed for at supplere med et klippekort, hvor du sammen med din OmniCoach løbende træner, og vi følger din videre udvikling og rådgiver dig til at fastholde din nye livsstil på egen hånd.