OmniVita Aps
Havnegade 53, stuen A
1058 København K - Danmark

Telefon: +45 70 70 72 73

Du kan kontakte os på vores hovednummer alle dage mellem 08:00 - 18:00
eller skriv til os på e-mail: info@omnivita.dk


Med en opvækst som uledsaget iraner, der kom til Danmark for 25 år siden, har jeg brugt sporten til at hente den nødvendige styrke og energi, og til at skabe balance.

Denne baggrund har givet mig en forståelse og respekt for mennesker med store livsudfordringer uanset afstamning og alder. Jeg har siden samlet et team af dygtige coaches og mentorer, som har hjulpet mange på vejen til deres mål.

Jeg er tidligere Beach Volley- & fodboldspiller, og dyrker ida styrketræning og løb på højt plan.

Jeg har de sidste 7 år fungeret som personlig træner og mental coach for virksomhedsledere og iværksættere, og har haft over 600 private klienter. Mit speciale er livsstilsforandring og at skabe en sund tilgang til menneskets mentale og fysiske tilstand.

Mit sidste store projekt har været som personlig træner for det hollandske kapsejladshold Team Brunel, der var med i Volvo Ocean Race 2014-2015, og vandt en 2. Plads.

Jeg har ligeledes løbende projekter hos kommuner, hvor jeg arbejder med unge, for at optimere og skabe en ambition om en bedre livskvalitet.

Mobil: +45 28 443 448

E-mail: drz@omnivita.dk

Luk


Jeg har efterhånden mere end 15 års undervisningserfaring bl.a. fra foreningsgymnastik, idrætsprojekter, holdundervisning og som kursusleder. Siden jeg i 2005 blev mor første gang, har jeg specialiseret mig i gymnastik for gravide, genoptræning efter fødsel og bækkenbundstræning.

Til daglig arbejder jeg i en konsulentbaseret virksomhed hvor jeg bl.a. løser sociale opgaver med udsatte og sårbare unge, primært for Hillerød Kommune. Derudover udvikler og implementerer jeg aktiverings og idrætsprojekter.

Jeg bruger en stor del af min fritid på fitnesstræning som er min egen foretrukne træningsform. For mig er det en naturlig og uundværlig del af min hverdag, der skaber både indre og ydre balance, hvorfor det også falder mig naturligt at motivere andre i samme retning.

Luk


Mit navn er Rasmus, og jeg er 21 år. Som OmniCoach her hos OmniVita er jeg med til, at opretholde de høje krav vi stiller til os selv, samt indfri de høje forventninger, som vores klienter har til OmnivVita.

Jeg har dyrket sport gennem hele mit liv, inkluderende bla. Badminton, thaiboksning, Brazilian Jiu Jitsu og alm. Styrketræning/fitness.

Fysisk pres er nok det største træningsmæssige aspekt som jeg har erhvervet mig fra disse sportsgrene – men det er først inden for de seneste par år, at jeg har pådraget mig de nyttige og spændende mentale tilgange til træning og livsstil generelt, som vi her hos Omnivita værdsætter meget højt.

Jeg har en personlig træner uddannelse fra National Personal Training Institute i Chicago, som jeg erhvervede mig i mit sabatår 2011. Men den vigtigste del af uddannelsen kommer først efterfølgende i forbindelse med arbejdet med mange forskellige personer og dermed mange forskellige udfordringer, samt mentale tilstande som alle skal takles forskelligt.

Jeg har set mange personlige trænere – og hørt om mange! – som tager den mentale og psykiske tilstand hos deres klienter alt for let. Hvad nytter det f.eks. hvis din personlige træner kan løbe jorden rundt på en time og tyve, hvis han ikke kan videregive sin viden og træningsfilosofi til den han træner? Er formålet med en personlig træner ikke, at det er den som bliver trænet, der er projektet og omdrejningspunktet for den påbegyndte træning?

Jeg har selv givet min mor på 52 år én måneds træning(12 sessioner), ikke hos mig, men med Dominic Ramino Zomorodnia. Hele formålet med træningen var ikke så meget træningen i sig selv, men mere en fornyet livsglæde – som jeg efter endt træningsperiode kan mærke, at hun bestemt har fået. Nu er der overskud på den mentale konto og det synes jeg personligt er uvurderligt.

Det er derfor, at jeg er OmnicCoach og ikke personlig træner eller fitnessinstruktør. At være Omnicoach er ikke bare kedelig træning og instruktion i, hvordan træningsmaskinerne virker. En fitnessinstruktør viser dig nemlig hvordan maskinerne fungerer. En OmniCoach viser dig hvordan din KROP fungerer! Det er denne forskel, efter min mening, som er altafgørende for, at få en person godt i mål.

Luk


Jeg er uddannet politimand og har altid været meget aktiv inden for forskellige idrætsgrene, herunder b.la. styrketræning og fodbold, hvor jeg også i mange år har været træner.

Under træning i mit lokale fitnesscenter stiftede jeg bekendskab med ejeren af OmniVita, Dominic Ramino, som mente at han kunne rykke min form yderligere, hvorefter jeg startede et træningsforløb sammen med ham. Resultatet af træningen var meget positiv, Specielt åndedræts øvelser under løb har rykket mine løbetider og jeg har gennem hans coaching oplevet en generel forbedring af min fysiske formåen.

Inspireret af træningsformen har jeg efterfølgende uddannet mig som omniCoach og indgår nu i OmniVitas team.

Luk


Jeg er autoriseret klinisk diætist og arbejder til dagligt på Hvidovre hospital under endrokronologisk afd. Jeg arbejder med specialer som; type 2 & type 1 diabetes, adipositas kirurgi, Cøliaki, ernæringsterapi mm.

Jeg har igennem en lang årrække interesseret mig for både kost og motion og evidensen bag de anbefalinger vi i dag giver den almene befolkning.

Grundet min passion for træning og ernæring underviser jeg sideløbende i Fitness World samt er tilknyttet her i Omnivita som Klinisk diætist, hvor jeg kan hjælpe dig til at udregne lige netop dit energibehov og via motivation og viden hjælpe med at opnå din ønskede målsætning.

Mit mål er at få indsigt i den enkeltes vaner, og dermed tage udgangspunkt i hvor netop du befinder dig, så kosten kan blive en integreret del af din hverdag.

Luk


Jeg hedder Michael Pedersen og er 45 år. Jeg er uddannet fysiurgisk massør i 2004. Derudover er jeg uddannet indenfor muskel-, trænings- og skadesterapi.

Siden 2004 har jeg arbejdet med problemstillinger i bevægeapparatet, hvor jeg har hjulpet mange mennesker med, at komme ovenpå igen.

De mange års arbejde med bevægeapparatet har lært mig, at man ikke skal gå på kompromis med skader, knogler og led der kommer ud af deres naturlige stilling. Ofte opleves der problemer ved nerver der kommer i klemme eller myoser der kan hæmme ens bevægelser på grund af for meget monotont arbejde ved f.eks. computeren. Kort sagt så kommer der ikke nok ilt til musklen.

Ved at give massage øges blodgennemstrømningen og affaldsprodukter fjernes samt endorfinerne, som er kroppens egen smertestillende stof, aktiveres.

Uanset om man er kommet ud for en ulykke, pludselig opstået skade eller stress, så vil muskelterapi lette trykket på nerver og blodkar, som derved giver mobilitet, fornyet energi og almindeligt velvære.

Jeg har selv dyrket fitness i mange år og syntes at jeg var i kanon form. Men så en dag vågnede jeg op og fandt ud af, at jeg havde fået en diskosprolaps. Jeg tænkte nej det skal ikke få mig ned med nakken. Så via massage, muskelterapi og den rigtige træning kom jeg ovenpå igen efter to en halv måned.

Så jo før man søger behandling, jo hurtigere er man i gang igen.

Luk

Jeg er p.t. studerende på Fysioterapeutuddannelsen UCC Nordsjælland med autorisationsdato slut januar 2012. Jeg har gennem diverse praktikophold stået for individuelle behandlingsforløb samt holdtræninger i vand og på land.

Jeg har taget kursus i triggerpunktsbehandling med nåle, og har behandlet adskillige patienter med myofascielle smertesyndromer.

Derudover har jeg indtil januar 2011 arbejdet i Gilleleje Fysioterapi som instruktør for diverse bassinhold.

Jeg har taget kursus i konceptet Performance Stability, som jeg b.la. har anvendt på en række håndbold- og fodboldspillere. Konceptet danner yderligere baggrund for mit igangværende bachelorprojekt omhandlende neuromuskulær kontroltræning til elitehåndboldspillere.

Min store passion ligger netop i idrætsfysioterapien, hvor min interesse for området udspringer af mange års deltagelse inden for elitehåndbold. Jeg ser korrekte tekniske færdigheder som et vigtigt element i det skadesforebyggende og præstationsfremmende arbejde.

Luk

Jeg er tidligere elitesvømmer og blev blandt andet danmarksmester i 2004. I 2005 indstillede jeg min aktive svømmekarriere og gik direkte til trænergerningen. Her har jeg siden da arbjedet med træning af både elite og bredde, vokse og børn.

I min tid som svømmetræner har jeg tilegnet mig kompetencer indenfor fysisk og psykisk træning.

Min viden om fysisk træning omfatter både eksplosiv og udholdelses træning, gennem styrketræning, konditionstræning og svømmetræning.

Min viden om psykisk træning omfatter målorienteret træning og visualisering. Jeg har også erfaring med de mentale barrierer ved at arbejde og træne sammen eller alene.

I min tid som svømmetræner har jeg også trænet politiaspiranter til at klare ’bassinprøven’, der dengang var et krav for optagelse til politiskolen.

På det personlige plan er jeg i gang med en Cand.Merc uddanelse på Copenhagen Business Shool.

Luk

Jeg er tidligere elitesportsudøver og nuværende hjertekonsulent, samt en af Danmarks mest veluddannede sygeplejersker på kardiologiområdet.

Jeg har ligeledes stor ekspertise på ernærings- og motionsområdet, og tidligere ansat på Privathospitalet Hamlet, Rigshospitalet og flere private hjerteklinikker.

Luk

Jeg har livslang erfaring i den nysgerrige rejse i personlig udvikling og spiritualitet. De sidste 20 år har jeg undervist enkeltpersoner, grupper og organisationer i selvudvikling, kommunikation, nærvær, mindfulness, meditation og yoga.

Jeg er forfatter til bogen "Det handler om kærlighed", Magnolia Press 2009, den er oversat til svensk og blev i 2010 nomineret til Swedish Publishing award.

Luk

Jeg er elitesvømmer med flere DM-titler på CV’et. Jeg har igennem min svømning opnået et scholarship på Arizona State University hvor jeg pt. studerer marketing og International Business. Samtidig konkurrerer jeg for universitetet på højeste niveau.

Jeg har i mere end 10 år været elitesvømmer og ved hvor vigtig en balance mellem psyke og fysik er for at kunne fungere optimalt.Gennem min svømning og den minimale tid, har jeg desuden lært at de bedste resultater opnås gennem hårdt arbejde, målrettethed og god koordinering.

Luk

Jeg er uddannet jægersoldat og har en særdeles idrætsaktiv baggrund, herunder b.la. indenfor styrketræning, svømning, klatring og løb på eliteniveau.

Igennem mit mangeårige virke som jægersoldat har jeg ydermere en omfangsrig erfaring med det menneskelige samspil mellem den mentale indstilling og den fysiske formåen.

Mobil: +45 20 63 93 10

E-mail: daj@omnivita.dk

Luk

Jeg er uddannet skolelærer siden 2001 og specialiseret mig med utilpassede unge.

Jeg er samtidig uddannet fitnessinstruktør og har dyrket svømning på eliteplan de sidste 20 år, og ligeledes været mental coach og træner for nogle af de bedste svømmere i landet. Jeg har 13 års kystlivredder erfaring og er idag livredder for Nordkystens livredder tjeneste.

Jeg har rejst meget som konkurrencesurfer og ejer idag 3 surf-skoler i Venezuela.

Luk